Camelot at Studie- og ungdomsboliger | Estate Konference 7 June

Studie- og ungdomsboliger | Estate Konference estatekonference.dk Studie- og ungdomsboliger. Tid: Torsdag, den 7. juni 2018 kl. 09:00 - 14:00 København

Studie- og ungdomsboliger | Estate Konference estatekonference.dk Studie- og ungdomsboliger.

Efterspørgslen på ungdoms- og studieboliger er stor over hele Danmark. Der er allerede bygget flere tusind boliger de seneste år, og endnu flere er på vej. Men manglen på studieboliger er ikke kun et hovedstadsfænomen, og på landsplan manglede der ifølge Dansk Byggeri akut godt 22.000 studieboliger til de 65.165 nye studerende, der skulle starte på deres drømmestudie i sommer, og derfor finde studiebolig i resten af Danmark. 


Samtidig udvides opfattelsen af studieboliger og de mere traditionelle projekter bliver suppleret af midlertidige boligprojekter og bofællesskaber.

På denne konference giver vi en række konkrete eksempler på, hvordan udviklingen af ungdomsboliger foregår i øjeblikket, og hvilke projekter, der kan være et bud på fremtidens løsninger. Vi kommer med bud på, hvilke løsninger der er mest interessant for investorer og bygherrer, hvis boligerne samtidig skal efterkomme de unges behov i fremtiden. Og vi ser på mulighederne for midlertidige boliger og alternative modeller for opførsel af studieboliger.

Bob de Vilder

Studieboliger i forladte ejendomme

Hvad nu hvis man kan bo i en tidligere kantine, et trykkeri eller et nedslidt kontor. Hollandske Camelot har specialiseret sig i netop det og er i fuld gang med at forsøge at få rammerne på plads i Danmark til at introducere konceptet her.

Click HERE for more information and subscription